הספירה לאחור החלה…

בכל יום שעובר, כשאני מצלמת עוד סרטון, ומתייחסת ליום שהיה,
אני קולטת שהמירוץ ל 100 ימים של טוב מגיע כמעט לסיומו.
לא יאמן… נמלאת התרגשות, והכרת תודה, על הדרך שעשיתי עד כה,
על חתיכות של טוב שאספתי וחיברתי לפאזל אחד כמעט שלם של 100 חלקים שונים, מגוונים, מצחיקים, מלמדים, מרגשים, עם כל המניעות שהיו בדרך והיו, וכל השפע הטוב שהתברכתי בו,
נפעמת ומודה, וואו, חתיכת מסע.
עוד לא מסכמת… אבל מתחילה להתכונן…
מצרפת פה את סרטוני הימים מהשבוע האחרון
והולכת להתכונן לקראת הגראנד פינאלה 🙂

לא נועדנו לשבת על ספה – יום 91

אוי זה היה מצחיק… קיבלתי מתנה משמים קיטועים בשידור בלי סוף כדי להמחיש בלייב את העיקרון שרציתי להעביר… גם זו לטובה, יום 90, מאה ימים של טוב

גם זו לטובה – הדגמה בשידור חי יום 90

 

גם פאי תפוחים זה טוב! יום 89

והנה כאן המתכון 🙂

מתכון לפאי תפוחים של אמא שלי…
לקלף ולחתוך 4 תפוחים לקוביות, להוסיף סוכר דמררה / חום בערך חצי כוס,
ובערך כף קינמון. לתת לזה להוציא מיצים.

בינתיים לבצק: 3/4 כוס שמן, שליש כוס סוכר, וכוס מים (אני ערבבתי שמן קוקוס ושמן קנולה והשתמשתי בסוכר חום) תמצית וניל, אבקת אפיה, לערבב יחד, להוסיף קמח (כמה? מה כמה? כמה שנכנס…) בהדרגה עד להתייצבות הבצק למגע נוח לעבודה (אני משתמשת ב 70% מלא).

זהו, להרכיב הכל על תבנית משומנת (אני עשיתי 3 קטנות במקום אחת גדולה) שכבה דקה למטה של בצק, שופכים מעל את תערובת התפוחים עם הסוכר והקינמון, ומעל מניחם בשתי וערב את יתרת הבצק.
בתנור כחצי שעה על חום בינוני. אבקת סוכר מעל רק לפני הגשה !!
טעם של בית מובטח ♥

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.